Updates

Jag känner att jag börjar tappa tråden här. Det blir bara längre och längre mellan mina inlägg. Förra veckan så blev det en hel del så denna veckan har jag ängnat åt att sova och inte göra något alls. Eller nästan inget alls. Igår blev det kortspel igen och sen en runda till McDonalds efteråt. Idag har jag haft kaffebesök, och på lördag så blir det mer kortspel här hemma. Tänkte jag skulle ta tag i lite disk nu innan jag kryper till sängs så jag slipper bråka med det imorgon. Skulle bokat ny tvättid också men helt glömt bort det.
 
Mentalt så mår jag inte alls. Antingen sysselsätter jag huvudet så pass att jag inte har tid att känna, eller så sover jag. Medicinerna har jag skött ganska hyfsat så det har inte påverkat mig något nämnvärt. Jag antar att det är bra. Jag hoppas bara jag får behålla denna ingetbubblan ett tag. 

Smörgåstårta, KBT och besök

Sitter här nästan varje kväll och överväger att skriva något. Tyvärr så har jag aldrig något vettigt eller ens meningslöst att få ur mig. Senare på nätterna när jag ligger i sängen så snurrar det å andra sidan runt en hel massa i huvudet. Tyvärr är jag för lat för att gå upp och skriva och minnas det dagen efter gör jag aldrig. 
 
Denna veckan så har jag faktiskt varit ovanligt social och ännu är det inte över. I onsdags var jag iväg och spela kort, vilket var roligt då en kompis jag inte sett på väldigt länge dök upp. Igår blev det en vända hem till min syster med en annan bekant som jag inte träffat på ett ganska bra tag. Ät lite smörgåstårta och försökte få ordning på hennes dator. Idag hade jag kaffegäster under eftermiddagen och imorgon så blir det en runda hem till min lillasyster för att fira hennes födelsedag. Jag gissar att söndag kommer bli en dag då jag inte gör mycket. 
 
F.ö. så har jag inte mått något nämnvärt sämre på ett tag. Det flyter mest på som det ska så länge jag sköter tabletterna, och det är skönt. Ibland gnager det lite extra men inte jobbigt mycket. Ska iväg och träffa min doktor om ca 2½ vecka, så får se vad han tycker att jag bör göra då. Han pratade om KBT senast jag var där. Är dock väldigt osäker på om det är något för mig. Det krävs en viss mängd motivation för att det ens ska ha någon effekt, och den motivationen saknar jag. Istället gör tanken på nya förändringar mig nästan lite irriterad. Jag har äntligen kommit in i något som funkar. Jag är jämnare än jag varit på väldigt många år, jag vill inte förstöra det. 

Grå vardag

Ännu en arbetsvecka till ända. Har fått iväg papper till socialen samt varit och handlat. Annars har jag spenderat mesta tiden här. Spenderar mesta tiden med att moderera en spelstream åt en britisk wowspelare. Inte mycket, men åtminstone något att ägna tiden åt. 
   Pengar är det dåligt med denna månaden, så det blir inte mycket slösat på dumheter. Det är kanske en bra sak. Betala tillbaks lite av det jag var skyldig pappa tidigare i månaden. Måste försöka göra av med den skulden så jag slipper ha det hängande över mig. Gillar inte att vara skyldig folk pengar.
   Har haft lite känningar av ångesten, men inget så jobbigt som nu senast. Får hoppas att det bara var en engångs grej och att jag slipper vakna upp i panik igen. Det är verkligen inget vidare trevligt. 
 
Nu ska jag ta och diska lite tänkte jag. Lillasyster och hennes son kommer och hälsar på senare, kan bara bra med lite rena glas och koppar kanske. Vill så väldigt gärna ha mig en diskmaskin.

Aktiv helg

Tredje dagen av huvudvärk, känns som den börjar ge med sig. Kan helt ärligt säga att huvudvärk är något av det värsta jag vet. Det ställer till det så oerhört i mitt huvud och med hela min kropp. Motoriken funkar inte som den ska, tankeförmågan känns nedsatt, bara att hålla ögonen öppna är påfrestande.
   Fast jag haft huvudvärk så har jag faktiskt varit förvånandsvärt social. Igår var jag iväg och spela kort från 10 på förmiddagen till 7 på kvällen. Somnade nästan direkt när jag kommit hem. Om en timme ska jag vara hemma hos min syster och äta  gåsmiddag med resten av mina syskon och deras respektive. Känner mig verkligen inte i form, men lite mat kan kanske få mig att piggna till. 
   Gissar att jag kommer somna som en stock när jag kommer hem ikväll.

Tomgång

Känner att jag är inne i en period just nu där jag verkligen inte gör något och mitt huvud går på tomgång mer än vanligt. Mår lite fram och tillbaks. Efter den senaste ångestattacken så har det blivit mer och mer att jag vaknar och mår skit. Dissorienterad och förvirrad. Brukar bli bättre efter en stund, men mår inget vidare. Ska lägga mig och vila en stund till, se om huvudvärken vill ge med sig.

Inte igen

I torsdags morse så vakna jag mitt i natten med det värsta panikångestanfallet jag haft på väldigt väldigt länge. Det skrämde mig ordentligt. Jag trodde att jag äntligen börjat plana ut lite, inga toppar och inga dalar mer. Har inte mått något vidare sedan dess. Går hela tiden runt och är rädd att det ska komma ett sånt anfall till. 
 
Ska lägga mig och försöka sova en stund, bara sömn kan bedöva den här känslan.

RSS 2.0