Funderingar

Ännu en fredag. Klockan är 21.00 och jag överväger starkt att ge sängen en chans. Känner att där verkligen inte finns någon anledning med att sitta vaken och stirra på skärmen mycket längre. Trött är jag också. Upp relativt tididgt för att vara mig, och ingen eftermiddags lur.

Syster och hennes pojkvän och hans son var här på besök tidigare. Åt lite mat och drack en kopp kaffe. Det var trevligt med lite socialt umgänge. Har inte varit mycket sånt på senaste.

Har lyckats komma lite längre på mitt försök att få igång ett eget företag. Dock känner jag en viss motvillighet när det kommer till hela grejen. Inte för att det är så mycket jobb, utan pga den överhängande risken att jag inte kommer att kunna dra in tillräckligt med pengar för att faktiskt överleva. Jag har räknat på det, och jag behöver verkligen tjäna en hel del för att ens kunna behålla min lägenhet. Så frågan är om det är värt att kämpa vidare. Kanske borde jag leta upp något annat jobb som kan ge mig 10.000 efter skatt, och sen bara vara "nöjd". Koppla ifrån helt och hoppas på att jag inte går in i väggen igen. Det känns inte vidare meningsfullt att kämpa för något som har så väldigt stor potentiall att misslyckas. Även om jag vet att det inte är rätt sätt att se på saken, så är det åtminstone det realistiska sättet att se på saken. Jag vill ju inte ge mig på något som tvingar mig tillbaks ännu fler steg nu när jag äntligen har kommit någonstans.
Jag antar att jag kommer få fortsätta att kolla upp det här, se om jag inte kan lösa det på något vis. Det hade varit trevligt att få vara sin egen chef. Tyvärr så är det förmodligen mer jobb än vad jag kommer kunna klara av. Jag får väl helt enkelt sova på saken. Godnatt.


RSS 2.0